Vendor: Cisco Exam Code: 200-105 dumps Exam Name: Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2 v3.0) Version: DemoDEMO

QUESTION 1 It has become necessary to configure an existing serial interface to accept a second Frame Relay virtual circuit. Which of the following are required to solve this? (Choose three) A. configure static frame relay map entries for each subinterface network. B. remove the ip address from the physical interface C. create the virtual interfaces with the interface command D. configure each subinterface with its own IP address E. disable split horizon to prevent routing loops between the subinterface networks F. encapsulate the physical interface pass4itsure cisco with multipoint PPP Correct Answer: BCD

QUESTION 2 Which of these represents an IPv6 link-local address? A. FE80::380e:611a:e14f:3d69 B. FE81::280f:512b:e14f:3d69 C. FEFE:0345:5f1b::e14d:3d69 D. FE08::280e:611:a:f14f:3d69 Correct Answer: A

QUESTION 3 What are the benefit of using Netflow? (Choose three.) A. Network, Application & User pass4itsure microsoft Monitoring B. Network Planning C. Security Analysis D. Accounting/Billing Correct Answer: ACD

QUESTION 4 What is a valid HSRP virtual MAC address? A. 0000.5E00.01A3 B. 0007.B400.AE01 C. 0000.0C07.AC15 D. 0007.5E00.B301 Correct Answer: C

QUESTION 5 Refer to the exhibit.What three actions 200-125 dumps will the switch take when a frame with an unknown source MAC address arrives at the interface? (Select three.) A. Send an SNMP trap. B. Send a syslog message. C. Increment the Security Violation counter. D. Forward the traffic. E. Write the MAC address to the startup-config. F. Shut down the port. Correct Answer: ABC

QUESTION 6 What would be the destination Layer 2 address in the frame header for a frame that is being forwarded by Dubai to the host address of 172.30.4.4? A. 825 B. 230 C. 694 D. 387 Correct Answer: C

QUESTION 7 A network administrator has configured access list 173 to prevent Telnet and ICMP traffic from reaching a server with the address of 192.168.13.26. Which pass4itsure commands can the administrator issue to verify that the access list is working properly? (Choose three.) A. Router# ping 192.168.13.26 B. Router# debug access-list 173 C. Router# show open ports 192.168.13.26 D. Router# show access-lists E. Router# show ip interface Correct Answer: ADE

QUESTION 8 DRAG DROP Select and Place:Correct Answer:

QUESTION 9 Lab - Access List Simulation A network associate is adding security to the configuration of the Corp1 router. The user on host C should be able to use a web browser to access financial information from the Finance Web Server. No other hosts from the LAN nor the Core should be able to use a web browser 210-260 dumps to access this server. Since there aremultiple resources for the corporation at this location including other resources on the Finance Web Server, all other traffic should be allowed. The task is to create and apply a numbered access-list with no more than three statements that will allow ONLY host C web access to the Finance Web Server. No other hosts will have web access to the Finance Web Server. All other traffic is permitted. Access to the router CLI can be gained by clicking on the appropriate host. All passwords have been temporarily set to “cisco”. The Core connection uses an IP address of 198.18.196.65 The computers in the Hosts LAN have been assigned addresses of 192.168.33.1 – 92.168.33.254 Host A 192.168.33.1 Host B 192.168.33.2 Host C 192.168.33.3 Host D 192.168.33.4 The servers in the Server LAN have been assigned 300-115 dumps addresses of 172.22.242.17 – 172.22.242.30 The Finance Web Server is assigned an IP address of 172.22.242.23. The Public Web Server is assigned an IP address of 172.22.242.17 Correct Answer: Check the answer in explanation

QUESTION 10 A sporting goods manufacturer has decided to network three (3) locations to improve efficiency in inventory control. The routers have been named to reflect the location: Boston, Frankfurt, and Lancaster. The necessary networking has been completed at each location, and the routers have been configured with single area OSPF as the routing protocol. The 300-101 dumps Boston router was recently installed but connectivity is not complete because of incomplete routing tables. Identify and correct any problem you see in the configuration. Note: The OSPF process must be configured to allow interfaces in specific subnets to participate in the routing process.Correct Answer: The question mentioned Boston router was not configured correctly or incomplete so we should check this router first. Click on Host B to access the command line interface (CLI) of Boston router.

QUESTION 11 Why did Branch1 router lose WAN connectivity with R1 router?A. The IP address is misconfigured on PPP multilink interface on the Branch1 router. B. The PPP multilink group is misconfigured on the anch1 serial interfaces.   C. The PPP multilink group is misconfigured on the R1 serial interfaces. D. The Branch1 serial interfaces are placed in a 300-075 dumps shutdown condition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Which component of the Cisco SDN solution serves as the centralized management system? A. Cisco OpenDaylight B. Cisco ACI C. Cisco APIC D. Cisco IWAN Correct Answer: B

QUESTION 13 Which EIGRP for IPv6 command can you enter to view 210-065 dumps the link-local addresses of the neighbors of a device? A. show ipv6 eigrp 20 interfaces B. show ipv6 route eigrp C. show ipv6 eigrp neighbors D. show ip eigrp traffic Correct Answer: C

QUESTION 14 What is a difference between TACACS+ and RADIUS in AAA? A. Only TACACS+ allows for separate authentication. B. Only RADIUS encrypts the entire access-request packet. C. Only RADIUS uses TCP. D. Only TACACS+ couples authentication and authorization. Correct Answer: A

QUESTION 15 Which IEEE standard does PVST+ use to tunnel information? A. 802.1x B. 802 1q C. 802.1w D. 802.1s Correct Answer: B

QUESTION 16 Which type of interface can negotiate an 300-135 dumps IP address for a PPPoE client? A. Ethernet B. dialer C. serial D. Frame Relay Correct Answer: B

QUESTION 17 Which statement about QoS default behavior is true? A. Ports are untrusted by default. B. VoIP traffic is passed without being tagged. C. Video traffic is passed with a well-known DSCP value of 46. D. Packets are classified internally with an environment. E. Packets that arrive with a tag are untagged at the edge of an administrative domain. Correct Answer: E

QUESTION 18 Refer to the exhibit. Why has this switch not been elected the root bridge for VLAN1? A. It has more than one interface that is 400-101 dumps connected to the root network segment. B. It is running RSTP while the elected root bridge is running 802.1d spanning tree. C. It has a higher MAC address than the elected root bridge. D. It has a higher bridge ID than the elected root bridge. Correct Answer: D

QUESTION 19 Refer to the exhibit.At the end of an RSTP election process, which access layer switch port will assume the discarding role? A. Switch3, port fa0/1 B. Switch3, port fa0/12 C. Switch4, port fa0/11 D. Switch4, port fa0/2 E. Switch3, port Gi0/1 F. Switch3, port Gi0/2 Correct Answer: C

QUESTION 20 Refer to the exhibit. A packet with a source IP address of 192.168.2.4 and a destination IP address of 10.1.1.4 arrives at the AcmeB router. What action does the router take?A. forwards the received packet out the Serial0/0 interface B. forwards a packet containing an EIGRP advertisement out the Serial0/1 interface C. forwards a packet containing an ICMP message out the FastEthemet0/0 interface D. forwards a packet containing an ARP request out the FastEthemet0/1 interface Correct Answer: C

QUESTION 21 Which type of EIGRP route entry describes a feasible successor? A. a backup route, stored in the routing table B. a primary route, stored in the routing table C. a backup route, stored in the topology table D. a primary route, stored in the topology table Correct Answer: C

QUESTION 22 What can be done to secure the virtual terminal interfaces on a router? (Choose two.) A. Administratively shut down the interface. B. Physically secure the interface. C. Create an access list and apply it to the virtual terminal interfaces with the access-group command. D. Configure a virtual terminal password and login process. E. Enter an access list and apply it to 200-150 dumps the virtual terminal interfaces using the access-class command. Correct Answer: DE

QUESTION 23 A network administrator is troubleshooting an EIGRP problem on a router and needs to confirm the IP addresses of the devices with which the router has established adjacency. The retransmit interval and the queue counts for the adjacent routers also need to be checked. What command will display the required information? A. Router# show ip eigrp adjacency B. Router# show ip eigrp topology C. Router#show ip eigrp interfaces D. Router#show ip eigrp neighbors Correct Answer: D

QUESTION 24 Refer to the exhibit.Assume that all of the router interfaces are operational and configured correctly. How will router R2 be affected by the configuration of R1 that is shown in the exhibit? A. Router R2 will not form a neighbor relationship with R1. B. Router R2 will obtain a full routing table, 210-255 dumps including a default route, from R1. C. R2 will obtain OSPF updates from R1, but will not obtain a default route from R1. D. R2 will not have a route for the directly connected serial network, but all other directly connected networks will be present, as well as the two Ethernet networks connected to R1. Correct Answer: A

QUESTION 25 Refer to the exhibit. How will the router handle a packet destined for 192.0.2.156?A. The router will drop the packet. B. The router will return the packet to its source. C. The router will forward the packet via Serial2. D. The router will forward the packet via either Serial0 or Serial1. Correct Answer: C

Why Almost Everything You’ve Learned About Writing Experts Is Wrong and What You Should Know

The Ultimate Strategy for Writing Experts

The Creative Writing program has a lot of branches. If you want a free no obligation quote, simply complete the Request a Quote’ form and we’ll contact you. Get Resume Writing Tips alongside Cover.

What’s more, you will receive an instantaneous price for a paper that won’t change during the procedure. Students must be fully prepared for appointments and prepared to be engaged. Document and handwriting examination is a tough area and should be managed by a well-trained professional.

https://www.masterpapers.com

It’s important as well to bear in mind that we never keep your custom made work in our database after the delivery, thus you can be utterly sure your writing won’t ever be rewritten for a different student. If you’re a student who’s excited about submitting high quality of work in time at inexpensive rates, contact Academic Writing Experts. Many college students aren’t the decision maker when it regards their mobile phone or data plan.

At precisely the same time, our pool of experts is composed of specialists in various other fields. Professional development is a constant process that enables you to become more conscious of your abilities and knowledge in your area. The guide also provides tips on how best to finish each area of the proposal.

https://elm.umaryland.edu/tag/montgomery-college/

The subject could be an individual, an event, a specific location, or an experience. For a client to value your freelance writing work, you must value that, too. The requirements of each writing task are different and it’s highly advised that you should secure a comprehensive comprehension of the requirements before trying to compose the solution s for them.

When young individuals talk about social media it is a component of the way that they navigate violence and the way they observe violence. Because you deserve value for money, we constantly cope with the best writers in the business. The majority of the times, writers utilize informal language because it is less demanding and more familiar.

The examiner writes reports and gives testimony when needed to help the customer or court to reach the reality. At the close of the day if you’ll feel exhausted then you won’t give enough attention to your assignment writing and then you are going to end up getting a mediocre report which isn’t appreciated by the professors. Our academic experts ready to produce your college life simpler.

The Foolproof Writing Experts Strategy

No 2 writers achieve similar goals within the exact same time frame. If you are pleased with the outcome, you may download the paper straight from the count. In addition, it tells everybody precisely what the paper will be about.

write my paper for me

1 way of guaranteeing that you are able to communicate clearly and to the point is via accurate and beneficial use of advanced vocabulary. If you cannot compose a fantastic paper, there’s a very good likelihood you will wind up struggling with your studies over the long run. Regardless of what you select, you are to have a very clear knowledge of the subject described.

Writing a superb article is only a boring job for pupils from rather a lengthy time, but using an ideal advice that you can boost his write up very readily. Essays are a few of the most frequent kinds of academic assignments that students get. Academic writing is an official document.

The essay needs to be finished with summary. At an initial glimpse, you may be thinking that writing an English essay is extremely uncomplicated and you may easily address it. Our 1-hour essay writing service may be an ideal solution for you.

The course is targeted at speakers of foreign languages, but might also be a practical tool for English speakers seeking to hone their essay writing skills. Although there’s nothing wrong with writing your very own personal statement, additionally it is a fantastic idea to request private assistance from professional writers also. There’s always a possibility that you will order a paper but find a bit of writing that’s been stolen or just rewritten from another source.

The more detailed your description is, the larger the odds are that you will receive an essay that totally meets the demands of your teacher. If you opt to pay for essay writing help, our service is among the most attractive choices. The main basis of handwriting analysis for a science is that each individual on earth has a distinctive direction of writing.

Becoming in a position to compose effective, persuasive, and lucid essays is a crucial skill that all of us need, in spite of the subject we study. When you select essay helpers, you have to be very careful. Your paper is going to be crafted by real professionals, so act right now and buy your essay for reasonable prices!

Although the range of on-line essay writing companies is extremely large, you ought to be extremely selective once you’ve resolved to deal with one of them. In the purchase price calculator, pick the kind of service that you want to order, the academic degree of the paper, and whether you want an urgent essay or not. The ideal college paper writing service If you fret about the characteristic of your essay as well as you’re worrying about whether you can locate a paper writer it is possible to trust, you’ve come to the correct place.

11/10/2018

Relacionados:

Segurança da informação, um saber essencial | boardroom

Sempre que falamos por uma companhia, instituição, agência ou entidade entre outras organizações semelhantes, é importante que a informação qual é integrada nelas mesmo que salvaguardada sob boas medidas de segurança. É aí que nasce a segurança da saber para manter seguros todos os dados importantes da empresa, daqueles que pertencem à própria organização, como […]

19/10/2018

The Most Popular Help with Papers

Facts, Fiction and Help with Papers One of the benefits of our on-line service is our cheap offers. You’ll learn, but you may not learn what you need so as to succeed as an entrepreneur. Like every service supplied by way of a provider, it’s a significant notion to trust in but verify. Life After […]

19/10/2018

What You Need to Do About Paper Writnig Service Before You Miss Your Chance

Becoming part of the sector and having to popularize a company involves several different marketing and advertising strategies. Make sure your website and social networking pages make it simple for visitors to understand how to reach you. If you’ve already written paper but you wish to make sure that it’s done to the all standards, […]

19/10/2018