Vendor: Cisco Exam Code: 200-105 dumps Exam Name: Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2 v3.0) Version: DemoDEMO

QUESTION 1 It has become necessary to configure an existing serial interface to accept a second Frame Relay virtual circuit. Which of the following are required to solve this? (Choose three) A. configure static frame relay map entries for each subinterface network. B. remove the ip address from the physical interface C. create the virtual interfaces with the interface command D. configure each subinterface with its own IP address E. disable split horizon to prevent routing loops between the subinterface networks F. encapsulate the physical interface pass4itsure cisco with multipoint PPP Correct Answer: BCD

QUESTION 2 Which of these represents an IPv6 link-local address? A. FE80::380e:611a:e14f:3d69 B. FE81::280f:512b:e14f:3d69 C. FEFE:0345:5f1b::e14d:3d69 D. FE08::280e:611:a:f14f:3d69 Correct Answer: A

QUESTION 3 What are the benefit of using Netflow? (Choose three.) A. Network, Application & User pass4itsure microsoft Monitoring B. Network Planning C. Security Analysis D. Accounting/Billing Correct Answer: ACD

QUESTION 4 What is a valid HSRP virtual MAC address? A. 0000.5E00.01A3 B. 0007.B400.AE01 C. 0000.0C07.AC15 D. 0007.5E00.B301 Correct Answer: C

QUESTION 5 Refer to the exhibit.What three actions 200-125 dumps will the switch take when a frame with an unknown source MAC address arrives at the interface? (Select three.) A. Send an SNMP trap. B. Send a syslog message. C. Increment the Security Violation counter. D. Forward the traffic. E. Write the MAC address to the startup-config. F. Shut down the port. Correct Answer: ABC

QUESTION 6 What would be the destination Layer 2 address in the frame header for a frame that is being forwarded by Dubai to the host address of 172.30.4.4? A. 825 B. 230 C. 694 D. 387 Correct Answer: C

QUESTION 7 A network administrator has configured access list 173 to prevent Telnet and ICMP traffic from reaching a server with the address of 192.168.13.26. Which pass4itsure commands can the administrator issue to verify that the access list is working properly? (Choose three.) A. Router# ping 192.168.13.26 B. Router# debug access-list 173 C. Router# show open ports 192.168.13.26 D. Router# show access-lists E. Router# show ip interface Correct Answer: ADE

QUESTION 8 DRAG DROP Select and Place:Correct Answer:

QUESTION 9 Lab - Access List Simulation A network associate is adding security to the configuration of the Corp1 router. The user on host C should be able to use a web browser to access financial information from the Finance Web Server. No other hosts from the LAN nor the Core should be able to use a web browser 210-260 dumps to access this server. Since there aremultiple resources for the corporation at this location including other resources on the Finance Web Server, all other traffic should be allowed. The task is to create and apply a numbered access-list with no more than three statements that will allow ONLY host C web access to the Finance Web Server. No other hosts will have web access to the Finance Web Server. All other traffic is permitted. Access to the router CLI can be gained by clicking on the appropriate host. All passwords have been temporarily set to “cisco”. The Core connection uses an IP address of 198.18.196.65 The computers in the Hosts LAN have been assigned addresses of 192.168.33.1 – 92.168.33.254 Host A 192.168.33.1 Host B 192.168.33.2 Host C 192.168.33.3 Host D 192.168.33.4 The servers in the Server LAN have been assigned 300-115 dumps addresses of 172.22.242.17 – 172.22.242.30 The Finance Web Server is assigned an IP address of 172.22.242.23. The Public Web Server is assigned an IP address of 172.22.242.17 Correct Answer: Check the answer in explanation

QUESTION 10 A sporting goods manufacturer has decided to network three (3) locations to improve efficiency in inventory control. The routers have been named to reflect the location: Boston, Frankfurt, and Lancaster. The necessary networking has been completed at each location, and the routers have been configured with single area OSPF as the routing protocol. The 300-101 dumps Boston router was recently installed but connectivity is not complete because of incomplete routing tables. Identify and correct any problem you see in the configuration. Note: The OSPF process must be configured to allow interfaces in specific subnets to participate in the routing process.Correct Answer: The question mentioned Boston router was not configured correctly or incomplete so we should check this router first. Click on Host B to access the command line interface (CLI) of Boston router.

QUESTION 11 Why did Branch1 router lose WAN connectivity with R1 router?A. The IP address is misconfigured on PPP multilink interface on the Branch1 router. B. The PPP multilink group is misconfigured on the anch1 serial interfaces.   C. The PPP multilink group is misconfigured on the R1 serial interfaces. D. The Branch1 serial interfaces are placed in a 300-075 dumps shutdown condition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Which component of the Cisco SDN solution serves as the centralized management system? A. Cisco OpenDaylight B. Cisco ACI C. Cisco APIC D. Cisco IWAN Correct Answer: B

QUESTION 13 Which EIGRP for IPv6 command can you enter to view 210-065 dumps the link-local addresses of the neighbors of a device? A. show ipv6 eigrp 20 interfaces B. show ipv6 route eigrp C. show ipv6 eigrp neighbors D. show ip eigrp traffic Correct Answer: C

QUESTION 14 What is a difference between TACACS+ and RADIUS in AAA? A. Only TACACS+ allows for separate authentication. B. Only RADIUS encrypts the entire access-request packet. C. Only RADIUS uses TCP. D. Only TACACS+ couples authentication and authorization. Correct Answer: A

QUESTION 15 Which IEEE standard does PVST+ use to tunnel information? A. 802.1x B. 802 1q C. 802.1w D. 802.1s Correct Answer: B

QUESTION 16 Which type of interface can negotiate an 300-135 dumps IP address for a PPPoE client? A. Ethernet B. dialer C. serial D. Frame Relay Correct Answer: B

QUESTION 17 Which statement about QoS default behavior is true? A. Ports are untrusted by default. B. VoIP traffic is passed without being tagged. C. Video traffic is passed with a well-known DSCP value of 46. D. Packets are classified internally with an environment. E. Packets that arrive with a tag are untagged at the edge of an administrative domain. Correct Answer: E

QUESTION 18 Refer to the exhibit. Why has this switch not been elected the root bridge for VLAN1? A. It has more than one interface that is 400-101 dumps connected to the root network segment. B. It is running RSTP while the elected root bridge is running 802.1d spanning tree. C. It has a higher MAC address than the elected root bridge. D. It has a higher bridge ID than the elected root bridge. Correct Answer: D

QUESTION 19 Refer to the exhibit.At the end of an RSTP election process, which access layer switch port will assume the discarding role? A. Switch3, port fa0/1 B. Switch3, port fa0/12 C. Switch4, port fa0/11 D. Switch4, port fa0/2 E. Switch3, port Gi0/1 F. Switch3, port Gi0/2 Correct Answer: C

QUESTION 20 Refer to the exhibit. A packet with a source IP address of 192.168.2.4 and a destination IP address of 10.1.1.4 arrives at the AcmeB router. What action does the router take?A. forwards the received packet out the Serial0/0 interface B. forwards a packet containing an EIGRP advertisement out the Serial0/1 interface C. forwards a packet containing an ICMP message out the FastEthemet0/0 interface D. forwards a packet containing an ARP request out the FastEthemet0/1 interface Correct Answer: C

QUESTION 21 Which type of EIGRP route entry describes a feasible successor? A. a backup route, stored in the routing table B. a primary route, stored in the routing table C. a backup route, stored in the topology table D. a primary route, stored in the topology table Correct Answer: C

QUESTION 22 What can be done to secure the virtual terminal interfaces on a router? (Choose two.) A. Administratively shut down the interface. B. Physically secure the interface. C. Create an access list and apply it to the virtual terminal interfaces with the access-group command. D. Configure a virtual terminal password and login process. E. Enter an access list and apply it to 200-150 dumps the virtual terminal interfaces using the access-class command. Correct Answer: DE

QUESTION 23 A network administrator is troubleshooting an EIGRP problem on a router and needs to confirm the IP addresses of the devices with which the router has established adjacency. The retransmit interval and the queue counts for the adjacent routers also need to be checked. What command will display the required information? A. Router# show ip eigrp adjacency B. Router# show ip eigrp topology C. Router#show ip eigrp interfaces D. Router#show ip eigrp neighbors Correct Answer: D

QUESTION 24 Refer to the exhibit.Assume that all of the router interfaces are operational and configured correctly. How will router R2 be affected by the configuration of R1 that is shown in the exhibit? A. Router R2 will not form a neighbor relationship with R1. B. Router R2 will obtain a full routing table, 210-255 dumps including a default route, from R1. C. R2 will obtain OSPF updates from R1, but will not obtain a default route from R1. D. R2 will not have a route for the directly connected serial network, but all other directly connected networks will be present, as well as the two Ethernet networks connected to R1. Correct Answer: A

QUESTION 25 Refer to the exhibit. How will the router handle a packet destined for 192.0.2.156?A. The router will drop the packet. B. The router will return the packet to its source. C. The router will forward the packet via Serial2. D. The router will forward the packet via either Serial0 or Serial1. Correct Answer: C

What’s a typical day like for graduate pupils?

The War Against Essay Writing Service Uk Review

Collaborate with your own personal writer and restrain the producing process when you demand. Our crew of professional authors has excellent understanding of English that’s why writing informative article is really a slice of cake inside their own opinion. In addition they experience a set of additional training that can convince us they are excellent for your job.

Our authors will soon create all crucial alterations at no charge to be able to produce your work perfect. You need to begin with examining the subject of your job and best college writing programs taking somewhere to run together with. You will learn so much from becoming your work professionally edited.

Creating research papers has come to be a hard undertaking. Ergo, you are able to rest assured that your admission essay goes to be compiled by an actual specialist. Creating essays for faculty is likely going to be a challenging procedure.

Getting the Best Essay Writing Service Uk Review

It is critical that you prepare an extremely 1st draft of the essay. Review and contrast essays are a excellent method to enlarge your knowledge about two if, although still writing your own conclusion, you consider a crucial bit of evidence. When the customized informative article was done by the writer, our editors will check the caliber of this newspaper.

Simply consider it how many amazing affairs you may do instead of boring writing. So, informative article writing is genuinely an occupation in case you never stick to the application that’s definitely the very likely to manage. Therefore, in sum the entire essay creating requires a good deal of abilities, nonetheless it truly is not https://essay4less.com/custom-essays that thing which will be helpful in your personal daily life.

Essay Writing Service Uk Review at a Glance

A program essay is very private, however you must become as honest and sincere as possible to produce entries feel as though they know you , and you’re the person who will meet their environment. Proposals are usually particular in the direction of the undertaking, thus be sure to begin with to get the Pro-Ject exhaustively.

If you aren’t content with this particular article, you’re certain to possess a complete refund! If you are searching for a high-quality but inexpensive essay writing service, USA Essay is everything you demand. Providing cheap customized essay writing assistance isn’t an easy, however it’s really a rewarding task for authors.

Your whole dissertation wants could be dealt with by our professional authors. A There is an array of explanations students can fail to truly have the ability to compose their documents and also the reason why they would demand a newspaper writing assistance to help out them. In case you didn’t succeed in the prior 8 to 10 longterm article creating projects, then you should look at the opportunity of developing a superb result at the present one.

Together with our service, you should employ a academic writer at sensible rates and not fret about your assignments completed correctly and in time. Our edge is the access to an immense group of specialist authors. Therefore, if you’re not on the lookout for affordable customized composing answer, but for high exemplary services you can trust, then you definitely arrived at the appropriate place!

Not one would go for groceries which aren’t brand new. Our clients aren’t required to pay newspapers they’ve not seen nonetheless.

Finding a custom written http://www.austlii.edu.au/au/journals/UNSWLJ/2013/2.html task from your web site does not need any special knowledge. You’ll make sure you will get composing help to get a fair selling price, since the title of the site suggests. The arrangement will additionally incorporate a separate cover page which comprises several internal notes along with all the citation you’ll be able to use while assigning it to your particular work.

With several customized essay writing providers, distributing an exceptional paper has come to be an effortless affair. As soon as you tell us about each the newspaper info, we’ll commence hunting for a proper writer for your paper. Every single newspaper is proofread by means of the linguist.

Essay Writing Service Uk Review

Inexpensive customized essay writing provider is also a considerable approach to obtain a top-notch paper in the shortest time framework! So, you may be confident your term paper service goes to be sent with a pro. The absolute top producing support is the one that’s built to perform lots of forms of instructional paper with no difficulty.

So you’ve got nothing more to lose. Our advantage is that the accessibility to a huge collection of professional writers. Whatever which that you should do is to fill out the shape and also in order for services.

Our company provides help to students to be certain they know how to compose high essays. Our business is about the guide after it has to do with writing essays that are custom. If you’re searching for high quality essay writing organizations, try out the cited previously.

You see that our composing service that a spot to discover guidance! What’s more, our service isn’t pricey. On-line enhancing service you are able to believe in.

07/11/2018

Relacionados:

What’s a typical day like for graduate pupils?

The War Against Essay Writing Service Uk Review Collaborate with your own personal writer and restrain the producing process when you demand. Our crew of professional authors has excellent understanding of English that’s why writing informative article is really a slice of cake inside their own opinion. In addition they experience a set of additional […]

07/11/2018

The Dissertation Writing Services Game

The 30-Second Trick for Dissertation Writing Services Your writing style can be a very significant part in figuring the period demanded and forms of edits we’re going to desire to make. Furthermore, the 1st paragraph is being written by step certainly one of writing. After the dissertation has true advice, authors can analyze data and […]

13/11/2018

The Hidden Facts on Do My Paper

There’s not any reason to spend more to find a better Kindle model in case you don’t need it. Caliper If you’re creating a job which is going to be going through a mailing house, finding out the caliper of the paper is a significant portion of the procedure. You can pick any topic under […]

13/11/2018

Top Write My Essay Reviews!

Most of the whole person who you are entrusting with your essay ought to have the qualifications and expertise to create a paper with an over the top quality. Then your helper will begin to compose an assignment for you. Possessing a nice and dedicated writer with the abilities and drive to come up with […]

13/11/2018