Vendor: Cisco Exam Code: 200-105 dumps Exam Name: Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2 v3.0) Version: DemoDEMO

QUESTION 1 It has become necessary to configure an existing serial interface to accept a second Frame Relay virtual circuit. Which of the following are required to solve this? (Choose three) A. configure static frame relay map entries for each subinterface network. B. remove the ip address from the physical interface C. create the virtual interfaces with the interface command D. configure each subinterface with its own IP address E. disable split horizon to prevent routing loops between the subinterface networks F. encapsulate the physical interface pass4itsure cisco with multipoint PPP Correct Answer: BCD

QUESTION 2 Which of these represents an IPv6 link-local address? A. FE80::380e:611a:e14f:3d69 B. FE81::280f:512b:e14f:3d69 C. FEFE:0345:5f1b::e14d:3d69 D. FE08::280e:611:a:f14f:3d69 Correct Answer: A

QUESTION 3 What are the benefit of using Netflow? (Choose three.) A. Network, Application & User pass4itsure microsoft Monitoring B. Network Planning C. Security Analysis D. Accounting/Billing Correct Answer: ACD

QUESTION 4 What is a valid HSRP virtual MAC address? A. 0000.5E00.01A3 B. 0007.B400.AE01 C. 0000.0C07.AC15 D. 0007.5E00.B301 Correct Answer: C

QUESTION 5 Refer to the exhibit.What three actions 200-125 dumps will the switch take when a frame with an unknown source MAC address arrives at the interface? (Select three.) A. Send an SNMP trap. B. Send a syslog message. C. Increment the Security Violation counter. D. Forward the traffic. E. Write the MAC address to the startup-config. F. Shut down the port. Correct Answer: ABC

QUESTION 6 What would be the destination Layer 2 address in the frame header for a frame that is being forwarded by Dubai to the host address of 172.30.4.4? A. 825 B. 230 C. 694 D. 387 Correct Answer: C

QUESTION 7 A network administrator has configured access list 173 to prevent Telnet and ICMP traffic from reaching a server with the address of 192.168.13.26. Which pass4itsure commands can the administrator issue to verify that the access list is working properly? (Choose three.) A. Router# ping 192.168.13.26 B. Router# debug access-list 173 C. Router# show open ports 192.168.13.26 D. Router# show access-lists E. Router# show ip interface Correct Answer: ADE

QUESTION 8 DRAG DROP Select and Place:Correct Answer:

QUESTION 9 Lab - Access List Simulation A network associate is adding security to the configuration of the Corp1 router. The user on host C should be able to use a web browser to access financial information from the Finance Web Server. No other hosts from the LAN nor the Core should be able to use a web browser 210-260 dumps to access this server. Since there aremultiple resources for the corporation at this location including other resources on the Finance Web Server, all other traffic should be allowed. The task is to create and apply a numbered access-list with no more than three statements that will allow ONLY host C web access to the Finance Web Server. No other hosts will have web access to the Finance Web Server. All other traffic is permitted. Access to the router CLI can be gained by clicking on the appropriate host. All passwords have been temporarily set to “cisco”. The Core connection uses an IP address of 198.18.196.65 The computers in the Hosts LAN have been assigned addresses of 192.168.33.1 – 92.168.33.254 Host A 192.168.33.1 Host B 192.168.33.2 Host C 192.168.33.3 Host D 192.168.33.4 The servers in the Server LAN have been assigned 300-115 dumps addresses of 172.22.242.17 – 172.22.242.30 The Finance Web Server is assigned an IP address of 172.22.242.23. The Public Web Server is assigned an IP address of 172.22.242.17 Correct Answer: Check the answer in explanation

QUESTION 10 A sporting goods manufacturer has decided to network three (3) locations to improve efficiency in inventory control. The routers have been named to reflect the location: Boston, Frankfurt, and Lancaster. The necessary networking has been completed at each location, and the routers have been configured with single area OSPF as the routing protocol. The 300-101 dumps Boston router was recently installed but connectivity is not complete because of incomplete routing tables. Identify and correct any problem you see in the configuration. Note: The OSPF process must be configured to allow interfaces in specific subnets to participate in the routing process.Correct Answer: The question mentioned Boston router was not configured correctly or incomplete so we should check this router first. Click on Host B to access the command line interface (CLI) of Boston router.

QUESTION 11 Why did Branch1 router lose WAN connectivity with R1 router?A. The IP address is misconfigured on PPP multilink interface on the Branch1 router. B. The PPP multilink group is misconfigured on the anch1 serial interfaces.   C. The PPP multilink group is misconfigured on the R1 serial interfaces. D. The Branch1 serial interfaces are placed in a 300-075 dumps shutdown condition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Which component of the Cisco SDN solution serves as the centralized management system? A. Cisco OpenDaylight B. Cisco ACI C. Cisco APIC D. Cisco IWAN Correct Answer: B

QUESTION 13 Which EIGRP for IPv6 command can you enter to view 210-065 dumps the link-local addresses of the neighbors of a device? A. show ipv6 eigrp 20 interfaces B. show ipv6 route eigrp C. show ipv6 eigrp neighbors D. show ip eigrp traffic Correct Answer: C

QUESTION 14 What is a difference between TACACS+ and RADIUS in AAA? A. Only TACACS+ allows for separate authentication. B. Only RADIUS encrypts the entire access-request packet. C. Only RADIUS uses TCP. D. Only TACACS+ couples authentication and authorization. Correct Answer: A

QUESTION 15 Which IEEE standard does PVST+ use to tunnel information? A. 802.1x B. 802 1q C. 802.1w D. 802.1s Correct Answer: B

QUESTION 16 Which type of interface can negotiate an 300-135 dumps IP address for a PPPoE client? A. Ethernet B. dialer C. serial D. Frame Relay Correct Answer: B

QUESTION 17 Which statement about QoS default behavior is true? A. Ports are untrusted by default. B. VoIP traffic is passed without being tagged. C. Video traffic is passed with a well-known DSCP value of 46. D. Packets are classified internally with an environment. E. Packets that arrive with a tag are untagged at the edge of an administrative domain. Correct Answer: E

QUESTION 18 Refer to the exhibit. Why has this switch not been elected the root bridge for VLAN1? A. It has more than one interface that is 400-101 dumps connected to the root network segment. B. It is running RSTP while the elected root bridge is running 802.1d spanning tree. C. It has a higher MAC address than the elected root bridge. D. It has a higher bridge ID than the elected root bridge. Correct Answer: D

QUESTION 19 Refer to the exhibit.At the end of an RSTP election process, which access layer switch port will assume the discarding role? A. Switch3, port fa0/1 B. Switch3, port fa0/12 C. Switch4, port fa0/11 D. Switch4, port fa0/2 E. Switch3, port Gi0/1 F. Switch3, port Gi0/2 Correct Answer: C

QUESTION 20 Refer to the exhibit. A packet with a source IP address of 192.168.2.4 and a destination IP address of 10.1.1.4 arrives at the AcmeB router. What action does the router take?A. forwards the received packet out the Serial0/0 interface B. forwards a packet containing an EIGRP advertisement out the Serial0/1 interface C. forwards a packet containing an ICMP message out the FastEthemet0/0 interface D. forwards a packet containing an ARP request out the FastEthemet0/1 interface Correct Answer: C

QUESTION 21 Which type of EIGRP route entry describes a feasible successor? A. a backup route, stored in the routing table B. a primary route, stored in the routing table C. a backup route, stored in the topology table D. a primary route, stored in the topology table Correct Answer: C

QUESTION 22 What can be done to secure the virtual terminal interfaces on a router? (Choose two.) A. Administratively shut down the interface. B. Physically secure the interface. C. Create an access list and apply it to the virtual terminal interfaces with the access-group command. D. Configure a virtual terminal password and login process. E. Enter an access list and apply it to 200-150 dumps the virtual terminal interfaces using the access-class command. Correct Answer: DE

QUESTION 23 A network administrator is troubleshooting an EIGRP problem on a router and needs to confirm the IP addresses of the devices with which the router has established adjacency. The retransmit interval and the queue counts for the adjacent routers also need to be checked. What command will display the required information? A. Router# show ip eigrp adjacency B. Router# show ip eigrp topology C. Router#show ip eigrp interfaces D. Router#show ip eigrp neighbors Correct Answer: D

QUESTION 24 Refer to the exhibit.Assume that all of the router interfaces are operational and configured correctly. How will router R2 be affected by the configuration of R1 that is shown in the exhibit? A. Router R2 will not form a neighbor relationship with R1. B. Router R2 will obtain a full routing table, 210-255 dumps including a default route, from R1. C. R2 will obtain OSPF updates from R1, but will not obtain a default route from R1. D. R2 will not have a route for the directly connected serial network, but all other directly connected networks will be present, as well as the two Ethernet networks connected to R1. Correct Answer: A

QUESTION 25 Refer to the exhibit. How will the router handle a packet destined for 192.0.2.156?A. The router will drop the packet. B. The router will return the packet to its source. C. The router will forward the packet via Serial2. D. The router will forward the packet via either Serial0 or Serial1. Correct Answer: C

What the Pros Aren’t Saying About Research Paper Writer and What This Means For You

Details of Research Paper Writer

About the reverse side, college students who don’t opt for the most proper statement write exceptional master thesis. While we frequently make a decision to compose documents and notes with word processing programs there are instances when you’re want to compose letters and notes freehand onto a part of paper. Kinds of creativity writing might be written depending on somebody’s feelings.

By picking the clearest language you will accomplish decent writing. The seventeenth century literature is popularly also known as the Baroque. Read and discover out actions that are useful to habit made paper 25, as long as you’re eager to try and work in your skills.

essay_company

The customerservice personnel works to guarantee smooth purchase process and also so that you’re delighted with all our expert services. You give a telephone look for a business that is reputable and will do your research. Essay assistance organizations remain updated with topics that are popular and formats.

There are numerous steps a writer needs to check out so as to compose a first faculty essay. The 2nd portion of this really is that the main idea. There are dozens and scores of authors that are online that are committed to offering top practice essay to you.

http://cancer.dartmouth.edu/documents/pdf/effective_discussions.pdf

You may also hunt by matter. Writer ought to possess a thesis and also collect factual statements relating to this topic. After laying out the writing approach he needs to choose any tools that might be required in confirming work.

They are now able to eradicate the burden of writing lengthy assignments by simply employing experts to publish them. Consequently she or he has the ability to write management newspapers A student ought to have the skills and techniques in the sphere of direction. They lack the capability to pick out the matter of lack of exploration.

A course that will educate you on each one of the aspects, from up the ground and supply you may prove to be rather beneficial to your livelihood. A exceptional technical writer needs strong language and teaching abilities and contains to understand the conventions of technical communications. Even though most classes involve a final assessment that is traditional most English teachers opt to rate work employing a portfolio, so a set of your own best function from all through the training course.

The newspaper writer needs to have the ability to address essay writer
the dilemmas and enusre consumer satisfaction. Our term paper writing service enables customers to select the writer that they will need to work with based in their abilities and assignment demands. Count that you’ll get superior grades In case you get professional services out of our essay writing company.

The aim of the service is to not maximize gains, and we need to aid students achieve their instructional goals. When it has to perform handling the rubbish in your home, Northern California Trash Compactors’ utilization will be powerful. Pupils are recommended to pick at up our company because it’s the perfect spot.

The War Against Research Paper Writer

A school project not just helps it feasible to fully grasp the temperate biomes of the world in addition extends to you an possiblity to create a slice that may educate others around the worthiness of ocean conservation practices that are liable. In the occasion that you choose engaging in distance education, you’re learn out of a individual. Community participation in school’s idea had been influenced with a huge numbers of factors.

What the In-Crowd Won’t Tell You About Research Paper Writer

It is crucial your design is attractive. Occasionally, you’re should appear over quite a few materials, while the timing may possibly be restricted. In short, it performs a critical part in your needs.

What You Should Do About Research Paper Writer Starting in the Next Ten Minutes

You will discover it is better to compose the remainder of your note perfectly directly across your page when you complete producing the very first point onto the unlined paper. No one may have considered about receiving their paper. If you should be students that needs a mission that is formatted using A-MA citation design then it will be likely to relax about being formatted from the manner that is required and getting the homework done.

The Do’s and Don’ts of Research Paper Writer

Therefore you have to get a thesis before you are able to write your matter paragraphs. It widespread to look for an evaluation paper writing you are extended an research paper writing assignment. You may possibly start in your very first draft Once you are finished with your own outline.

You’re thus assured you’ll obtain plagiarism nursing papers that were complimentary. Research is also crucial to social improvement. Any less is too weak and the thesis will probably be not able to uphold itself.

It’s very vital that you are able to be friends having the most suitable crew for Research paper writing Service. Selecting a thesis matter is equally essential and pupils ought to be cautious. Whether you’re in Beneath Graduate level or Article Graduate Level, you’ll receive help that is complete.

13/09/2018

Relacionados:

What the Pros Aren’t Saying About Research Paper Writer and What This Means For You

Details of Research Paper Writer About the reverse side, college students who don’t opt for the most proper statement write exceptional master thesis. While we frequently make a decision to compose documents and notes with word processing programs there are instances when you’re want to compose letters and notes freehand onto a part of paper. […]

13/09/2018

Choosing Taste Description General researching Aged fashioned paper Is not really Tough

What to anticipate From Style Outline for yourself Investigate Papers? Communicate with assorted fellas and ladies in the subject viewpoint every single time they know the whole detail you could need to connect with inside of your essay. Although, should you be possibly not remaining specified that features a specialized niche and you are thought […]

18/09/2018

Credit Cards for College Students Can Be Fun for Everyone

Definitions of Credit Cards for College Students In many instances, credit cards will provide a 0% introductory rate for a predetermined period on day one of card ownership. To begin with, if you’re able to, get a secured credit card. No matter your situation, always keep in mind that the finest first credit card is […]

17/09/2018

1

1

16/09/2018