Vendor: Cisco Exam Code: 200-105 dumps Exam Name: Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2 v3.0) Version: DemoDEMO

QUESTION 1 It has become necessary to configure an existing serial interface to accept a second Frame Relay virtual circuit. Which of the following are required to solve this? (Choose three) A. configure static frame relay map entries for each subinterface network. B. remove the ip address from the physical interface C. create the virtual interfaces with the interface command D. configure each subinterface with its own IP address E. disable split horizon to prevent routing loops between the subinterface networks F. encapsulate the physical interface pass4itsure cisco with multipoint PPP Correct Answer: BCD

QUESTION 2 Which of these represents an IPv6 link-local address? A. FE80::380e:611a:e14f:3d69 B. FE81::280f:512b:e14f:3d69 C. FEFE:0345:5f1b::e14d:3d69 D. FE08::280e:611:a:f14f:3d69 Correct Answer: A

QUESTION 3 What are the benefit of using Netflow? (Choose three.) A. Network, Application & User pass4itsure microsoft Monitoring B. Network Planning C. Security Analysis D. Accounting/Billing Correct Answer: ACD

QUESTION 4 What is a valid HSRP virtual MAC address? A. 0000.5E00.01A3 B. 0007.B400.AE01 C. 0000.0C07.AC15 D. 0007.5E00.B301 Correct Answer: C

QUESTION 5 Refer to the exhibit.What three actions 200-125 dumps will the switch take when a frame with an unknown source MAC address arrives at the interface? (Select three.) A. Send an SNMP trap. B. Send a syslog message. C. Increment the Security Violation counter. D. Forward the traffic. E. Write the MAC address to the startup-config. F. Shut down the port. Correct Answer: ABC

QUESTION 6 What would be the destination Layer 2 address in the frame header for a frame that is being forwarded by Dubai to the host address of 172.30.4.4? A. 825 B. 230 C. 694 D. 387 Correct Answer: C

QUESTION 7 A network administrator has configured access list 173 to prevent Telnet and ICMP traffic from reaching a server with the address of 192.168.13.26. Which pass4itsure commands can the administrator issue to verify that the access list is working properly? (Choose three.) A. Router# ping 192.168.13.26 B. Router# debug access-list 173 C. Router# show open ports 192.168.13.26 D. Router# show access-lists E. Router# show ip interface Correct Answer: ADE

QUESTION 8 DRAG DROP Select and Place:Correct Answer:

QUESTION 9 Lab - Access List Simulation A network associate is adding security to the configuration of the Corp1 router. The user on host C should be able to use a web browser to access financial information from the Finance Web Server. No other hosts from the LAN nor the Core should be able to use a web browser 210-260 dumps to access this server. Since there aremultiple resources for the corporation at this location including other resources on the Finance Web Server, all other traffic should be allowed. The task is to create and apply a numbered access-list with no more than three statements that will allow ONLY host C web access to the Finance Web Server. No other hosts will have web access to the Finance Web Server. All other traffic is permitted. Access to the router CLI can be gained by clicking on the appropriate host. All passwords have been temporarily set to “cisco”. The Core connection uses an IP address of 198.18.196.65 The computers in the Hosts LAN have been assigned addresses of 192.168.33.1 – 92.168.33.254 Host A 192.168.33.1 Host B 192.168.33.2 Host C 192.168.33.3 Host D 192.168.33.4 The servers in the Server LAN have been assigned 300-115 dumps addresses of 172.22.242.17 – 172.22.242.30 The Finance Web Server is assigned an IP address of 172.22.242.23. The Public Web Server is assigned an IP address of 172.22.242.17 Correct Answer: Check the answer in explanation

QUESTION 10 A sporting goods manufacturer has decided to network three (3) locations to improve efficiency in inventory control. The routers have been named to reflect the location: Boston, Frankfurt, and Lancaster. The necessary networking has been completed at each location, and the routers have been configured with single area OSPF as the routing protocol. The 300-101 dumps Boston router was recently installed but connectivity is not complete because of incomplete routing tables. Identify and correct any problem you see in the configuration. Note: The OSPF process must be configured to allow interfaces in specific subnets to participate in the routing process.Correct Answer: The question mentioned Boston router was not configured correctly or incomplete so we should check this router first. Click on Host B to access the command line interface (CLI) of Boston router.

QUESTION 11 Why did Branch1 router lose WAN connectivity with R1 router?A. The IP address is misconfigured on PPP multilink interface on the Branch1 router. B. The PPP multilink group is misconfigured on the anch1 serial interfaces.   C. The PPP multilink group is misconfigured on the R1 serial interfaces. D. The Branch1 serial interfaces are placed in a 300-075 dumps shutdown condition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Which component of the Cisco SDN solution serves as the centralized management system? A. Cisco OpenDaylight B. Cisco ACI C. Cisco APIC D. Cisco IWAN Correct Answer: B

QUESTION 13 Which EIGRP for IPv6 command can you enter to view 210-065 dumps the link-local addresses of the neighbors of a device? A. show ipv6 eigrp 20 interfaces B. show ipv6 route eigrp C. show ipv6 eigrp neighbors D. show ip eigrp traffic Correct Answer: C

QUESTION 14 What is a difference between TACACS+ and RADIUS in AAA? A. Only TACACS+ allows for separate authentication. B. Only RADIUS encrypts the entire access-request packet. C. Only RADIUS uses TCP. D. Only TACACS+ couples authentication and authorization. Correct Answer: A

QUESTION 15 Which IEEE standard does PVST+ use to tunnel information? A. 802.1x B. 802 1q C. 802.1w D. 802.1s Correct Answer: B

QUESTION 16 Which type of interface can negotiate an 300-135 dumps IP address for a PPPoE client? A. Ethernet B. dialer C. serial D. Frame Relay Correct Answer: B

QUESTION 17 Which statement about QoS default behavior is true? A. Ports are untrusted by default. B. VoIP traffic is passed without being tagged. C. Video traffic is passed with a well-known DSCP value of 46. D. Packets are classified internally with an environment. E. Packets that arrive with a tag are untagged at the edge of an administrative domain. Correct Answer: E

QUESTION 18 Refer to the exhibit. Why has this switch not been elected the root bridge for VLAN1? A. It has more than one interface that is 400-101 dumps connected to the root network segment. B. It is running RSTP while the elected root bridge is running 802.1d spanning tree. C. It has a higher MAC address than the elected root bridge. D. It has a higher bridge ID than the elected root bridge. Correct Answer: D

QUESTION 19 Refer to the exhibit.At the end of an RSTP election process, which access layer switch port will assume the discarding role? A. Switch3, port fa0/1 B. Switch3, port fa0/12 C. Switch4, port fa0/11 D. Switch4, port fa0/2 E. Switch3, port Gi0/1 F. Switch3, port Gi0/2 Correct Answer: C

QUESTION 20 Refer to the exhibit. A packet with a source IP address of 192.168.2.4 and a destination IP address of 10.1.1.4 arrives at the AcmeB router. What action does the router take?A. forwards the received packet out the Serial0/0 interface B. forwards a packet containing an EIGRP advertisement out the Serial0/1 interface C. forwards a packet containing an ICMP message out the FastEthemet0/0 interface D. forwards a packet containing an ARP request out the FastEthemet0/1 interface Correct Answer: C

QUESTION 21 Which type of EIGRP route entry describes a feasible successor? A. a backup route, stored in the routing table B. a primary route, stored in the routing table C. a backup route, stored in the topology table D. a primary route, stored in the topology table Correct Answer: C

QUESTION 22 What can be done to secure the virtual terminal interfaces on a router? (Choose two.) A. Administratively shut down the interface. B. Physically secure the interface. C. Create an access list and apply it to the virtual terminal interfaces with the access-group command. D. Configure a virtual terminal password and login process. E. Enter an access list and apply it to 200-150 dumps the virtual terminal interfaces using the access-class command. Correct Answer: DE

QUESTION 23 A network administrator is troubleshooting an EIGRP problem on a router and needs to confirm the IP addresses of the devices with which the router has established adjacency. The retransmit interval and the queue counts for the adjacent routers also need to be checked. What command will display the required information? A. Router# show ip eigrp adjacency B. Router# show ip eigrp topology C. Router#show ip eigrp interfaces D. Router#show ip eigrp neighbors Correct Answer: D

QUESTION 24 Refer to the exhibit.Assume that all of the router interfaces are operational and configured correctly. How will router R2 be affected by the configuration of R1 that is shown in the exhibit? A. Router R2 will not form a neighbor relationship with R1. B. Router R2 will obtain a full routing table, 210-255 dumps including a default route, from R1. C. R2 will obtain OSPF updates from R1, but will not obtain a default route from R1. D. R2 will not have a route for the directly connected serial network, but all other directly connected networks will be present, as well as the two Ethernet networks connected to R1. Correct Answer: A

QUESTION 25 Refer to the exhibit. How will the router handle a packet destined for 192.0.2.156?A. The router will drop the packet. B. The router will return the packet to its source. C. The router will forward the packet via Serial2. D. The router will forward the packet via either Serial0 or Serial1. Correct Answer: C

The 30-Second Trick for Online Essay

Gossip, Lies and Online Essay

It isn’t so hard as soon as you learn how to! Let’s get to the actual issue that I want to tackle. All you need to do is tell us write my dissertation or write my term paper and we are going to be there to assist you.

As clarified before the standard of papers is the very first important point that produces the best internet essay writing service. Today you can forget about them. If you get a very good behaviour then it is easy to motivate the teenss to concentrate on their studies.

As soon as you have placed your purchase, the writers that are interested and competent in the acceptable field start bidding for it. Many customized essay writing services will also offer you with a finished document that’s recycled from previously composed work online essay for different clients. Now you understand that an honest and qualitative on-line essay writing service can offer great assistance for your learning, it’s time to set your order.

Since you’re not required to give charge card info, such transactions are a lot safer. If you would like to acquire more information, you can get in touch with the company authorities directly and ask them to supply the writing samples for you. So, it’s always advised to do a suitable research before opting for a specific support.

Using Online Essay

Needless to say, developing a thesis requires a lot of time and effort, so you need to order dissertation ahead of time. Proofing of papers may be an ordeal for a number of students. Writing an excellent essay is a tedious job for students from a lengthy time, but with a suitable guidance an individual can enhance his write-up very easily.

Writing argumentative essay is a complicated endeavor, as it requires the presence of many skills at the exact same time. It’s simple to come across students not understanding how to write college application essays. The students will be necessary to compose the essay almost daily.

Cross out any irrelevant ones and make everything you can to set them into a logical purchase. You will need to choose which ideas should https://au.grademiners.com/academic-writing be included and which should be discarded. Just take a look at the list of 10 topics above and there ought to be one that you’re interested in.

A variety of reasons lead youth from all around the world to our site. Languages aren’t learnt in each week, despite what some individuals optimistically and ridiculously claim. You’re in the correct place because our professionals are highly qualified to assist you with essay of any sort.

Possessing a great grasp on English and suitable understanding of the topic, you can create great work. Before beginning, remember a great understanding of appropriate spelling, punctuation and grammar may be real boost to both your business writing and the true success of your enterprise. You should always work to improve your reading volume so that you’re able to improve your knowledge level.

New Step by Step Roadmap for Online Essay

Today you may read and learn music on the internet by sitting at home, with no particular time schedule. There are many different ways of putting up an advertisement according to the audience to be addressed. It’s common for individuals to use social media websites nowadays to be in regular contact with their friends and family over internet.

The Advantages of Online Essay

A very efficient way to begin writing is to just write all you know about the topic. So once you read over your own work, it is all but useless in attempting to see whether it’s very good writing or not. The obvious issue is that you’ll be provided a lot of paper writing tasks when you’re in college.

New Questions About Online Essay

By the way, if you’ve got to compose an essay that’s not quite https://www.cabrillo.edu/services/jobs/pdfs/resume_guide.pdf as self-centricfeel free to get in touch with me for an incredible custom made essay. Identify the sort of essay you are just about to write. You are able to buy essays online from various companies nowadays, so please be alert to the simple fact that lots of them have already pre-written essays or maintain a database of the completed papers.

So you’ve got an essay to write. To understand how to compose an essay initially and foremost you should determine the kind of essay you’re going to write. In order to turn your essay interesting, you must pick a catchy title for the essay.

The past component to successful essay writing ought to be to examine your writing out loud, a lot of instances. The following are a few steps for writing a decent social essay.

The cost of an essay is dependent upon the total amount of effort the writer has to exert. If you’re employed as an on-line essay writer then be sure to prevent unpractical approach towards anything. Together with that, dissertation writers have to be in a position to write and organize the material persuasively.

You receive a preview of your essay and ask to produce corrections if necessary. Below you’ll find certain instructions about how to compose a comparison essay on any topic, which is well written and are going to have fantastic opportunity to acquire a high grade. Opt for a topic which you’re confident about, something which you can become a wow essay.

11/10/2018

Relacionados:

The 30-Second Trick for Online Essay

Gossip, Lies and Online Essay It isn’t so hard as soon as you learn how to! Let’s get to the actual issue that I want to tackle. All you need to do is tell us write my dissertation or write my term paper and we are going to be there to assist you. As clarified […]

11/10/2018

Segurança da informação, um saber essencial | boardroom

Sempre que falamos por uma companhia, instituição, agência ou entidade entre outras organizações semelhantes, é importante que a informação qual é integrada nelas mesmo que salvaguardada sob boas medidas de segurança. É aí que nasce a segurança da saber para manter seguros todos os dados importantes da empresa, daqueles que pertencem à própria organização, como […]

19/10/2018

The Most Popular Help with Papers

Facts, Fiction and Help with Papers One of the benefits of our on-line service is our cheap offers. You’ll learn, but you may not learn what you need so as to succeed as an entrepreneur. Like every service supplied by way of a provider, it’s a significant notion to trust in but verify. Life After […]

19/10/2018

What You Need to Do About Paper Writnig Service Before You Miss Your Chance

Becoming part of the sector and having to popularize a company involves several different marketing and advertising strategies. Make sure your website and social networking pages make it simple for visitors to understand how to reach you. If you’ve already written paper but you wish to make sure that it’s done to the all standards, […]

19/10/2018