Vendor: Cisco Exam Code: 200-105 dumps Exam Name: Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2 v3.0) Version: DemoDEMO

QUESTION 1 It has become necessary to configure an existing serial interface to accept a second Frame Relay virtual circuit. Which of the following are required to solve this? (Choose three) A. configure static frame relay map entries for each subinterface network. B. remove the ip address from the physical interface C. create the virtual interfaces with the interface command D. configure each subinterface with its own IP address E. disable split horizon to prevent routing loops between the subinterface networks F. encapsulate the physical interface pass4itsure ciscowith multipoint PPP Correct Answer: BCD

QUESTION 2 Which of these represents an IPv6 link-local address? A. FE80::380e:611a:e14f:3d69 B. FE81::280f:512b:e14f:3d69 C. FEFE:0345:5f1b::e14d:3d69 D. FE08::280e:611:a:f14f:3d69 Correct Answer: A

QUESTION 3 What are the benefit of using Netflow? (Choose three.) A. Network, Application & User pass4itsure microsoft Monitoring B. Network Planning C. Security Analysis D. Accounting/Billing Correct Answer: ACD

QUESTION 4 What is a valid HSRP virtual MAC address? A. 0000.5E00.01A3 B. 0007.B400.AE01 C. 0000.0C07.AC15 D. 0007.5E00.B301 Correct Answer: C

QUESTION 5 Refer to the exhibit.What three actions 200-125 dumps will the switch take when a frame with an unknown source MAC address arrives at the interface? (Select three.) A. Send an SNMP trap. B. Send a syslog message. C. Increment the Security Violation counter. D. Forward the traffic. E. Write the MAC address to the startup-config. F. Shut down the port. Correct Answer: ABC

QUESTION 6 What would be the destination Layer 2 address in the frame header for a frame that is being forwarded by Dubai to the host address of 172.30.4.4? A. 825 B. 230 C. 694 D. 387 Correct Answer: C

QUESTION 7 A network administrator has configured access list 173 to prevent Telnet and ICMP traffic from reaching a server with the address of 192.168.13.26. Which pass4itsure commands can the administrator issue to verify that the access list is working properly? (Choose three.) A. Router# ping 192.168.13.26 B. Router# debug access-list 173 C. Router# show open ports 192.168.13.26 D. Router# show access-lists E. Router# show ip interface Correct Answer: ADE

QUESTION 8 DRAG DROP Select and Place:Correct Answer:

QUESTION 9 Lab - Access List Simulation A network associate is adding security to the configuration of the Corp1 router. The user on host C should be able to use a web browser to access financial information from the Finance Web Server. No other hosts from the LAN nor the Core should be able to use a web browser 210-260 dumps to access this server. Since there aremultiple resources for the corporation at this location including other resources on the Finance Web Server, all other traffic should be allowed. The task is to create and apply a numbered access-list with no more than three statements that will allow ONLY host C web access to the Finance Web Server. No other hosts will have web access to the Finance Web Server. All other traffic is permitted. Access to the router CLI can be gained by clicking on the appropriate host. All passwords have been temporarily set to “cisco”. The Core connection uses an IP address of 198.18.196.65 The computers in the Hosts LAN have been assigned addresses of 192.168.33.1 – 92.168.33.254 Host A 192.168.33.1 Host B 192.168.33.2 Host C 192.168.33.3 Host D 192.168.33.4 The servers in the Server LAN have been assigned 300-115 dumps addresses of 172.22.242.17 – 172.22.242.30 The Finance Web Server is assigned an IP address of 172.22.242.23. The Public Web Server is assigned an IP address of 172.22.242.17 Correct Answer: Check the answer in explanation

QUESTION 10 A sporting goods manufacturer has decided to network three (3) locations to improve efficiency in inventory control. The routers have been named to reflect the location: Boston, Frankfurt, and Lancaster. The necessary networking has been completed at each location, and the routers have been configured with single area OSPF as the routing protocol. The 300-101 dumps Boston router was recently installed but connectivity is not complete because of incomplete routing tables. Identify and correct any problem you see in the configuration. Note: The OSPF process must be configured to allow interfaces in specific subnets to participate in the routing process.Correct Answer: The question mentioned Boston router was not configured correctly or incomplete so we should check this router first. Click on Host B to access the command line interface (CLI) of Boston router.

QUESTION 11 Why did Branch1 router lose WAN connectivity with R1 router?A. The IP address is misconfigured on PPP multilink interface on the Branch1 router. B. The PPP multilink group is misconfigured on the anch1 serial interfaces.   C. The PPP multilink group is misconfigured on the R1 serial interfaces. D. The Branch1 serial interfaces are placed in a 300-075 dumps shutdown condition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Which component of the Cisco SDN solution serves as the centralized management system? A. Cisco OpenDaylight B. Cisco ACI C. Cisco APIC D. Cisco IWAN Correct Answer: B

QUESTION 13 Which EIGRP for IPv6 command can you enter to view 210-065 dumps the link-local addresses of the neighbors of a device? A. show ipv6 eigrp 20 interfaces B. show ipv6 route eigrp C. show ipv6 eigrp neighbors D. show ip eigrp traffic Correct Answer: C

QUESTION 14 What is a difference between TACACS+ and RADIUS in AAA? A. Only TACACS+ allows for separate authentication. B. Only RADIUS encrypts the entire access-request packet. C. Only RADIUS uses TCP. D. Only TACACS+ couples authentication and authorization. Correct Answer: A

QUESTION 15 Which IEEE standard does PVST+ use to tunnel information? A. 802.1x B. 802 1q C. 802.1w D. 802.1s Correct Answer: B

QUESTION 16 Which type of interface can negotiate an 300-135 dumps IP address for a PPPoE client? A. Ethernet B. dialer C. serial D. Frame Relay Correct Answer: B

QUESTION 17 Which statement about QoS default behavior is true? A. Ports are untrusted by default. B. VoIP traffic is passed without being tagged. C. Video traffic is passed with a well-known DSCP value of 46. D. Packets are classified internally with an environment. E. Packets that arrive with a tag are untagged at the edge of an administrative domain. Correct Answer: E

QUESTION 18 Refer to the exhibit. Why has this switch not been elected the root bridge for VLAN1? A. It has more than one interface that is 400-101 dumps connected to the root network segment. B. It is running RSTP while the elected root bridge is running 802.1d spanning tree. C. It has a higher MAC address than the elected root bridge. D. It has a higher bridge ID than the elected root bridge. Correct Answer: D

QUESTION 19 Refer to the exhibit.At the end of an RSTP election process, which access layer switch port will assume the discarding role? A. Switch3, port fa0/1 B. Switch3, port fa0/12 C. Switch4, port fa0/11 D. Switch4, port fa0/2 E. Switch3, port Gi0/1 F. Switch3, port Gi0/2 Correct Answer: C

QUESTION 20 Refer to the exhibit. A packet with a source IP address of 192.168.2.4 and a destination IP address of 10.1.1.4 arrives at the AcmeB router. What action does the router take?A. forwards the received packet out the Serial0/0 interface B. forwards a packet containing an EIGRP advertisement out the Serial0/1 interface C. forwards a packet containing an ICMP message out the FastEthemet0/0 interface D. forwards a packet containing an ARP request out the FastEthemet0/1 interface Correct Answer: C

QUESTION 21 Which type of EIGRP route entry describes a feasible successor? A. a backup route, stored in the routing table B. a primary route, stored in the routing table C. a backup route, stored in the topology table D. a primary route, stored in the topology table Correct Answer: C

QUESTION 22 What can be done to secure the virtual terminal interfaces on a router? (Choose two.) A. Administratively shut down the interface. B. Physically secure the interface. C. Create an access list and apply it to the virtual terminal interfaces with the access-group command. D. Configure a virtual terminal password and login process. E. Enter an access list and apply it to 200-150 dumps the virtual terminal interfaces using the access-class command. Correct Answer: DE

QUESTION 23 A network administrator is troubleshooting an EIGRP problem on a router and needs to confirm the IP addresses of the devices with which the router has established adjacency. The retransmit interval and the queue counts for the adjacent routers also need to be checked. What command will display the required information? A. Router# show ip eigrp adjacency B. Router# show ip eigrp topology C. Router#show ip eigrp interfaces D. Router#show ip eigrp neighbors Correct Answer: D

QUESTION 24 Refer to the exhibit.Assume that all of the router interfaces are operational and configured correctly. How will router R2 be affected by the configuration of R1 that is shown in the exhibit? A. Router R2 will not form a neighbor relationship with R1. B. Router R2 will obtain a full routing table, 210-255 dumps including a default route, from R1. C. R2 will obtain OSPF updates from R1, but will not obtain a default route from R1. D. R2 will not have a route for the directly connected serial network, but all other directly connected networks will be present, as well as the two Ethernet networks connected to R1. Correct Answer: A

QUESTION 25 Refer to the exhibit. How will the router handle a packet destined for 192.0.2.156?A. The router will drop the packet. B. The router will return the packet to its source. C. The router will forward the packet via Serial2. D. The router will forward the packet via either Serial0 or Serial1. Correct Answer: C

O que fazemos

Desenvolvemos como áreas chaves de trabalho o Levantamento e Consciencialização de Necessidades e Problemas, a Intervenção Individual e Social, o Ensino e Formação e a Investigação.
Desenvolvemos Programas Assistenciais na sequência de levantamentos de necessidades e equacionando.

 

Oficinas Terapêuticas

Oficinas Terapêuticas são pequenas unidades de intervenção terapêutica sediadas na comunidade que fazem uso de estruturas comunitárias, ligadas preferencialmente aos Cuidados de Saúde Primários e à Comunidade, que desenvolvem programas para Pessoas com perdas cognitivas. Esta iniciativa ganhou o prémio 2012 da European Foundations Initiative on Dementia da Network of European Foundations.
Não são desenvolvidas intervenções pontuais, mas antes projectos terapêuticos onde se estabelece um percurso terapêutico para os doentes.

 

Terapias pelo uso de mediadores

As terapias, pelas dificuldades inerentes ao próprio declínio cognitivo são levadas a cabo fazendo uso de mediadores, ou seja vamos usar iniciativas em que as pessoas se envolvem em tarefas. Não ocupamos Pessoas, antes tratamos Pessoas, procurando que não só se capacitem do que conseguem fazer, como possam fazer uso de todas as suas capacidades e funções preservadas. Neste percurso terapêutico usamos várias técnicas em que obtemos resultados terapêuticos através de propostas de trabalho onde os doentes desempenham incumbências com objectivos previamente delineados e que atendem à Pessoa que eram, à sua doença e ao estado da mesma.

 

Treino de participação ativa

A promoção de uma forma de participação activa na vida familiar e comunitária é um dos objectivos das nossas intervenções. As Pessoas de mais idade habituam-se a resignar-se, vivem com medo e limitam-se nos seus direitos de participação social. Um doente de Alzheimer ainda mais marginalizado está, pois traz consigo o estigma da doença em que perde as capacidades mentais. Mas é aceitável permitir que Pessoas que ainda merecem ser ouvidas deixem de ter palavra? Com o treino de participação activa incentivamos a participação social e a reivindicação assertiva, demonstrando para todos quais são os benefícios sociais de ter a inclusão destas Pessoas. Com este fim usamos várias técnicas, que também têm benefícios nos desempenhos cognitivos.

 

Intervenção intergeracional

As relações intergeracionais são a substância de construção de Coesão Social e de uma Memória Colectiva. São as Raízes sem as quais não se constrói futuro. Sem transmissão intergeracional perde-se por abolição o transgeracional e a generatividade, bem como a ideia de obrigação de fazer pelo próximo. A pobreza social e cultural instala-se com perda de sentido de vida, não só para uma cada vez maior população envelhecida mas, para todos de todas as gerações. A ProfundaMente organiza projectos de transmissão de saberes e relações intergeracionais, contrariando a ideia de que transgeracionalidade se conquista por apresentação das gerações das “pontas”, ou seja crianças e os de mais idade, quando nós concebemos o transgeracional como a implicação de todos com todos, ou seja as várias gerações têm de se olhar como se de um processo contínuo se tratasse a passagem pelas várias fases da vida, devendo ter em atenção as crianças, os adolescentes e os adultos que têm de se rever no que foram e projetar no que virão a ser. Para tal tem que se desenvolver a consciência esquecida de percurso transgeracional e de solidariedade entre todos.

 

Intervenção familiar

A família é o suporte dos mais vulneráveis, nomeadamente os doentes de Alzheimer, mas também pode ser fonte de desajustes que podem por si agravar o estado do doente. A intervenção junto da família tem duas vertentes, a pedagógica e a intervenção terapêutica. A primeira tem por finalidade informar sobre a condição da pessoa doente, doença ou doenças, a sua evolução, prognóstico e cuidados a ter. A abordagem familiar terapêutica visa intervir na esfera das relações familiares, de forma a obter um ajuste e um equilíbrio relacional que proteja os doentes e alivie a família e cuidadores.

 

Apoio a familiares e prestadores de assistência

O maior apoio a familiares e prestadores de assistência é o alívio de sobrecarga pela formação. Uma das mais frequentes constatações é a deficiente ou nenhuma preparação tanto de familiares como de prestadores de assistência para as situações com que se deparam no quotidiano. Podem observar-se alterações de comportamento ou outras, e se não houver compreensão das causas subjacentes a essas alterações a forma como se lida com as mesmas é desadequada, não havendo lugar a uma ajuda e resolução da situação, mas até possivelmente um agravamento. Para tal é importante o diagnóstico tanto clínico, como familiar e social, com o fim de formar e informar. A compreensão da origem e razão das alterações é importante para que se adoptem os procedimentos adequados, sendo plausível a experimentação de abordagens com validação, ou seja a partir do entendimento do que acontece com uma pessoa vão os que assistem essa pessoa propondo alternativas de relacionamento e procedimentos que se verificam como eficazes.

 

Mudança de procedimentos

Repensar as formas como abordamos a longevidade e suas consequências pode levar-nos a mudar completamente a nossa forma de intervir e planear projetos. Organizamos protocolos de avaliação de instituições com levantamento de necessidades, compreensão da identidade institucional, diagnóstico de funcionamento institucional, identificação de objetivos, organização de trabalho em equipa e planeamento de projetos.