Vendor: Cisco Exam Code: 200-105 dumps Exam Name: Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2 v3.0) Version: DemoDEMO

QUESTION 1 It has become necessary to configure an existing serial interface to accept a second Frame Relay virtual circuit. Which of the following are required to solve this? (Choose three) A. configure static frame relay map entries for each subinterface network. B. remove the ip address from the physical interface C. create the virtual interfaces with the interface command D. configure each subinterface with its own IP address E. disable split horizon to prevent routing loops between the subinterface networks F. encapsulate the physical interface pass4itsure cisco with multipoint PPP Correct Answer: BCD

QUESTION 2 Which of these represents an IPv6 link-local address? A. FE80::380e:611a:e14f:3d69 B. FE81::280f:512b:e14f:3d69 C. FEFE:0345:5f1b::e14d:3d69 D. FE08::280e:611:a:f14f:3d69 Correct Answer: A

QUESTION 3 What are the benefit of using Netflow? (Choose three.) A. Network, Application & User pass4itsure microsoft Monitoring B. Network Planning C. Security Analysis D. Accounting/Billing Correct Answer: ACD

QUESTION 4 What is a valid HSRP virtual MAC address? A. 0000.5E00.01A3 B. 0007.B400.AE01 C. 0000.0C07.AC15 D. 0007.5E00.B301 Correct Answer: C

QUESTION 5 Refer to the exhibit.What three actions 200-125 dumps will the switch take when a frame with an unknown source MAC address arrives at the interface? (Select three.) A. Send an SNMP trap. B. Send a syslog message. C. Increment the Security Violation counter. D. Forward the traffic. E. Write the MAC address to the startup-config. F. Shut down the port. Correct Answer: ABC

QUESTION 6 What would be the destination Layer 2 address in the frame header for a frame that is being forwarded by Dubai to the host address of 172.30.4.4? A. 825 B. 230 C. 694 D. 387 Correct Answer: C

QUESTION 7 A network administrator has configured access list 173 to prevent Telnet and ICMP traffic from reaching a server with the address of 192.168.13.26. Which pass4itsure commands can the administrator issue to verify that the access list is working properly? (Choose three.) A. Router# ping 192.168.13.26 B. Router# debug access-list 173 C. Router# show open ports 192.168.13.26 D. Router# show access-lists E. Router# show ip interface Correct Answer: ADE

QUESTION 8 DRAG DROP Select and Place:Correct Answer:

QUESTION 9 Lab - Access List Simulation A network associate is adding security to the configuration of the Corp1 router. The user on host C should be able to use a web browser to access financial information from the Finance Web Server. No other hosts from the LAN nor the Core should be able to use a web browser 210-260 dumps to access this server. Since there aremultiple resources for the corporation at this location including other resources on the Finance Web Server, all other traffic should be allowed. The task is to create and apply a numbered access-list with no more than three statements that will allow ONLY host C web access to the Finance Web Server. No other hosts will have web access to the Finance Web Server. All other traffic is permitted. Access to the router CLI can be gained by clicking on the appropriate host. All passwords have been temporarily set to “cisco”. The Core connection uses an IP address of 198.18.196.65 The computers in the Hosts LAN have been assigned addresses of 192.168.33.1 – 92.168.33.254 Host A 192.168.33.1 Host B 192.168.33.2 Host C 192.168.33.3 Host D 192.168.33.4 The servers in the Server LAN have been assigned 300-115 dumps addresses of 172.22.242.17 – 172.22.242.30 The Finance Web Server is assigned an IP address of 172.22.242.23. The Public Web Server is assigned an IP address of 172.22.242.17 Correct Answer: Check the answer in explanation

QUESTION 10 A sporting goods manufacturer has decided to network three (3) locations to improve efficiency in inventory control. The routers have been named to reflect the location: Boston, Frankfurt, and Lancaster. The necessary networking has been completed at each location, and the routers have been configured with single area OSPF as the routing protocol. The 300-101 dumps Boston router was recently installed but connectivity is not complete because of incomplete routing tables. Identify and correct any problem you see in the configuration. Note: The OSPF process must be configured to allow interfaces in specific subnets to participate in the routing process.Correct Answer: The question mentioned Boston router was not configured correctly or incomplete so we should check this router first. Click on Host B to access the command line interface (CLI) of Boston router.

QUESTION 11 Why did Branch1 router lose WAN connectivity with R1 router?A. The IP address is misconfigured on PPP multilink interface on the Branch1 router. B. The PPP multilink group is misconfigured on the anch1 serial interfaces.   C. The PPP multilink group is misconfigured on the R1 serial interfaces. D. The Branch1 serial interfaces are placed in a 300-075 dumps shutdown condition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Which component of the Cisco SDN solution serves as the centralized management system? A. Cisco OpenDaylight B. Cisco ACI C. Cisco APIC D. Cisco IWAN Correct Answer: B

QUESTION 13 Which EIGRP for IPv6 command can you enter to view 210-065 dumps the link-local addresses of the neighbors of a device? A. show ipv6 eigrp 20 interfaces B. show ipv6 route eigrp C. show ipv6 eigrp neighbors D. show ip eigrp traffic Correct Answer: C

QUESTION 14 What is a difference between TACACS+ and RADIUS in AAA? A. Only TACACS+ allows for separate authentication. B. Only RADIUS encrypts the entire access-request packet. C. Only RADIUS uses TCP. D. Only TACACS+ couples authentication and authorization. Correct Answer: A

QUESTION 15 Which IEEE standard does PVST+ use to tunnel information? A. 802.1x B. 802 1q C. 802.1w D. 802.1s Correct Answer: B

QUESTION 16 Which type of interface can negotiate an 300-135 dumps IP address for a PPPoE client? A. Ethernet B. dialer C. serial D. Frame Relay Correct Answer: B

QUESTION 17 Which statement about QoS default behavior is true? A. Ports are untrusted by default. B. VoIP traffic is passed without being tagged. C. Video traffic is passed with a well-known DSCP value of 46. D. Packets are classified internally with an environment. E. Packets that arrive with a tag are untagged at the edge of an administrative domain. Correct Answer: E

QUESTION 18 Refer to the exhibit. Why has this switch not been elected the root bridge for VLAN1? A. It has more than one interface that is 400-101 dumps connected to the root network segment. B. It is running RSTP while the elected root bridge is running 802.1d spanning tree. C. It has a higher MAC address than the elected root bridge. D. It has a higher bridge ID than the elected root bridge. Correct Answer: D

QUESTION 19 Refer to the exhibit.At the end of an RSTP election process, which access layer switch port will assume the discarding role? A. Switch3, port fa0/1 B. Switch3, port fa0/12 C. Switch4, port fa0/11 D. Switch4, port fa0/2 E. Switch3, port Gi0/1 F. Switch3, port Gi0/2 Correct Answer: C

QUESTION 20 Refer to the exhibit. A packet with a source IP address of 192.168.2.4 and a destination IP address of 10.1.1.4 arrives at the AcmeB router. What action does the router take?A. forwards the received packet out the Serial0/0 interface B. forwards a packet containing an EIGRP advertisement out the Serial0/1 interface C. forwards a packet containing an ICMP message out the FastEthemet0/0 interface D. forwards a packet containing an ARP request out the FastEthemet0/1 interface Correct Answer: C

QUESTION 21 Which type of EIGRP route entry describes a feasible successor? A. a backup route, stored in the routing table B. a primary route, stored in the routing table C. a backup route, stored in the topology table D. a primary route, stored in the topology table Correct Answer: C

QUESTION 22 What can be done to secure the virtual terminal interfaces on a router? (Choose two.) A. Administratively shut down the interface. B. Physically secure the interface. C. Create an access list and apply it to the virtual terminal interfaces with the access-group command. D. Configure a virtual terminal password and login process. E. Enter an access list and apply it to 200-150 dumps the virtual terminal interfaces using the access-class command. Correct Answer: DE

QUESTION 23 A network administrator is troubleshooting an EIGRP problem on a router and needs to confirm the IP addresses of the devices with which the router has established adjacency. The retransmit interval and the queue counts for the adjacent routers also need to be checked. What command will display the required information? A. Router# show ip eigrp adjacency B. Router# show ip eigrp topology C. Router#show ip eigrp interfaces D. Router#show ip eigrp neighbors Correct Answer: D

QUESTION 24 Refer to the exhibit.Assume that all of the router interfaces are operational and configured correctly. How will router R2 be affected by the configuration of R1 that is shown in the exhibit? A. Router R2 will not form a neighbor relationship with R1. B. Router R2 will obtain a full routing table, 210-255 dumps including a default route, from R1. C. R2 will obtain OSPF updates from R1, but will not obtain a default route from R1. D. R2 will not have a route for the directly connected serial network, but all other directly connected networks will be present, as well as the two Ethernet networks connected to R1. Correct Answer: A

QUESTION 25 Refer to the exhibit. How will the router handle a packet destined for 192.0.2.156?A. The router will drop the packet. B. The router will return the packet to its source. C. The router will forward the packet via Serial2. D. The router will forward the packet via either Serial0 or Serial1. Correct Answer: C

Dirty Facts About Pay for a Paper Exposed

A very small effort may go a long way. Perhaps not only are you really going to be throwing away your college education, you’re also rather likely to receive caught! Seemingly, it’s a opportunity to really go play amazing football and learn from several excellent coaches and learn out of a superb quarterback in Eli (Manning) and only be part of some fantastic company.

The New Fuss About Pay for a Paper

Hence, it’s better to rely on upon samedayessay.com
services. The majority of the organizations providing cover essay solutions aren’t effective because they don’t really meet clients deadline. You can find a lot of such companies to find the service that is perfect suitable to finances, you have to do some research.

When it really is freelance or full time work there’s a chance for you personally in the event you are prepared to spend the attempt. You will find tons of tasks for teens now that supply the kids some encounter that is incredible and cover fine. A household tree, besides being a outstanding process to maneuver the time and also a outstanding job for children to produce, is also a excellent approach to find the kids .

The situation would be you may possess a selection of those in the marketplace. Hunt for some thing will highlight your kitchen Once you’re looking around for a holder. You are able to put an arrangement.

http://quod.lib.umich.edu/cgi/o/oai/oai?verb=ListRecords&set=dlps:moa&metadataPrefix=mods

The Chronicles of Pay for a Paper

There might be the circumstance, where that you don’t mention writer or a writer. At the event the youthful man will like to cover composing a research paper, he starts searching for one of the service that could be prepared to furnish the top superior assignment almost at no price to the student. You provide inclination to Once you are well prepared to create your choice be sure you understand all facts regarding the author.

Being a means to safeguard you the outcomes which you would like, we only enable one to pay newspaper writing that can be being achieved particularly for you personally. You wonat imagine how simple it is to receive your class mark and efforts and prolonged essay writing service can spare. That have to definitely be sufficient As an example really to provide an essential address.

Pay for a Paper Features

Finally the actual key to quality from all factors of the lives is doing matters each of the time each moment, so that every activity produces a superb outcome. Like the use of newspaper is crucial to that of history and also any other tasks of person, it’s also just very crucial to emphasize the relationship of paper and also the environmental surroundings. Besides your office, producing is very important in many fields that are unique too.

essay writers

What You Don’t Know About Pay for a Paper

A headline needs to have a subject and a verb and also be written from today’s tense. You will nevertheless locate the puppy free of price or you may need to pay for significant amounts of income for your own puppy. After your item was passed to one of those writers, you’ll get in touch with them once you have any ideal advice to maneuver on them or any extra demands.

What works best for some body may well not necessarily get the job however, it doesn’t indicate you wont be in able to get it or you’re definitely going erroneous. Selecting the very best one may fix of your issues! The customer opinions then opt for some thing you adore.

Want to Know More About Pay for a Paper?

Nearly all people don’t know because there is been no basis for many carriers to publicize 23, pay-as-you-go is the option. With the rise of personal computer technology and use, came a benefit in software that can check if a student utilised a newspaper which is written. Your financial plan and whether you need a screen is going to function as the deciding components.

You’ll find tons of benefits related to paying bills online. It will be likely to leave the number in your pay pal accounts and utilize it to complete such things as shop on line, or you might transfer it to your personal or company bank account. You might have to prove a personal account with each firm and connect your banking accounts to it.

Thats a whole lot of paper records you maintain tabs not even really and require to own a easy undertaking. At the specific same time, you will acquire amazing operates of the standards. You may even be supplied.

The Most Popular Pay for a Paper

If you would want to cover custom research paper options, then we really are your option as currently a 100 percent Money-Back guarantee. Now there are many colleges , which give diploma and certificate applications in computer forensics and info systems protection. It can happen that you’re paying for an initial class solution and you’re provided a second-class item.

In the event you would like to have a customized research paper online, then it’s likely to anticipate MidnightEssays.com. You’re now well prepared to commence cutting on your newspaper. When it has todo with the potency paper and material used also thing.

It supplies us lot of services and products that are helpful. In case you can expect unlimited revisions. Some your newspaper sent back in the world shredded or might require to go recycled.

11/09/2018

Relacionados:

Dirty Facts About Pay for a Paper Exposed

A very small effort may go a long way. Perhaps not only are you really going to be throwing away your college education, you’re also rather likely to receive caught! Seemingly, it’s a opportunity to really go play amazing football and learn from several excellent coaches and learn out of a superb quarterback in Eli […]

11/09/2018

Choosing Taste Description General researching Aged fashioned paper Is not really Tough

What to anticipate From Style Outline for yourself Investigate Papers? Communicate with assorted fellas and ladies in the subject viewpoint every single time they know the whole detail you could need to connect with inside of your essay. Although, should you be possibly not remaining specified that features a specialized niche and you are thought […]

18/09/2018

Credit Cards for College Students Can Be Fun for Everyone

Definitions of Credit Cards for College Students In many instances, credit cards will provide a 0% introductory rate for a predetermined period on day one of card ownership. To begin with, if you’re able to, get a secured credit card. No matter your situation, always keep in mind that the finest first credit card is […]

17/09/2018

1

1

16/09/2018