Vendor: Cisco Exam Code: 200-105 dumps Exam Name: Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2 v3.0) Version: DemoDEMO

QUESTION 1 It has become necessary to configure an existing serial interface to accept a second Frame Relay virtual circuit. Which of the following are required to solve this? (Choose three) A. configure static frame relay map entries for each subinterface network. B. remove the ip address from the physical interface C. create the virtual interfaces with the interface command D. configure each subinterface with its own IP address E. disable split horizon to prevent routing loops between the subinterface networks F. encapsulate the physical interface pass4itsure cisco with multipoint PPP Correct Answer: BCD

QUESTION 2 Which of these represents an IPv6 link-local address? A. FE80::380e:611a:e14f:3d69 B. FE81::280f:512b:e14f:3d69 C. FEFE:0345:5f1b::e14d:3d69 D. FE08::280e:611:a:f14f:3d69 Correct Answer: A

QUESTION 3 What are the benefit of using Netflow? (Choose three.) A. Network, Application & User pass4itsure microsoft Monitoring B. Network Planning C. Security Analysis D. Accounting/Billing Correct Answer: ACD

QUESTION 4 What is a valid HSRP virtual MAC address? A. 0000.5E00.01A3 B. 0007.B400.AE01 C. 0000.0C07.AC15 D. 0007.5E00.B301 Correct Answer: C

QUESTION 5 Refer to the exhibit.What three actions 200-125 dumps will the switch take when a frame with an unknown source MAC address arrives at the interface? (Select three.) A. Send an SNMP trap. B. Send a syslog message. C. Increment the Security Violation counter. D. Forward the traffic. E. Write the MAC address to the startup-config. F. Shut down the port. Correct Answer: ABC

QUESTION 6 What would be the destination Layer 2 address in the frame header for a frame that is being forwarded by Dubai to the host address of 172.30.4.4? A. 825 B. 230 C. 694 D. 387 Correct Answer: C

QUESTION 7 A network administrator has configured access list 173 to prevent Telnet and ICMP traffic from reaching a server with the address of 192.168.13.26. Which pass4itsure commands can the administrator issue to verify that the access list is working properly? (Choose three.) A. Router# ping 192.168.13.26 B. Router# debug access-list 173 C. Router# show open ports 192.168.13.26 D. Router# show access-lists E. Router# show ip interface Correct Answer: ADE

QUESTION 8 DRAG DROP Select and Place:Correct Answer:

QUESTION 9 Lab - Access List Simulation A network associate is adding security to the configuration of the Corp1 router. The user on host C should be able to use a web browser to access financial information from the Finance Web Server. No other hosts from the LAN nor the Core should be able to use a web browser 210-260 dumps to access this server. Since there aremultiple resources for the corporation at this location including other resources on the Finance Web Server, all other traffic should be allowed. The task is to create and apply a numbered access-list with no more than three statements that will allow ONLY host C web access to the Finance Web Server. No other hosts will have web access to the Finance Web Server. All other traffic is permitted. Access to the router CLI can be gained by clicking on the appropriate host. All passwords have been temporarily set to “cisco”. The Core connection uses an IP address of 198.18.196.65 The computers in the Hosts LAN have been assigned addresses of 192.168.33.1 – 92.168.33.254 Host A 192.168.33.1 Host B 192.168.33.2 Host C 192.168.33.3 Host D 192.168.33.4 The servers in the Server LAN have been assigned 300-115 dumps addresses of 172.22.242.17 – 172.22.242.30 The Finance Web Server is assigned an IP address of 172.22.242.23. The Public Web Server is assigned an IP address of 172.22.242.17 Correct Answer: Check the answer in explanation

QUESTION 10 A sporting goods manufacturer has decided to network three (3) locations to improve efficiency in inventory control. The routers have been named to reflect the location: Boston, Frankfurt, and Lancaster. The necessary networking has been completed at each location, and the routers have been configured with single area OSPF as the routing protocol. The 300-101 dumps Boston router was recently installed but connectivity is not complete because of incomplete routing tables. Identify and correct any problem you see in the configuration. Note: The OSPF process must be configured to allow interfaces in specific subnets to participate in the routing process.Correct Answer: The question mentioned Boston router was not configured correctly or incomplete so we should check this router first. Click on Host B to access the command line interface (CLI) of Boston router.

QUESTION 11 Why did Branch1 router lose WAN connectivity with R1 router?A. The IP address is misconfigured on PPP multilink interface on the Branch1 router. B. The PPP multilink group is misconfigured on the anch1 serial interfaces.   C. The PPP multilink group is misconfigured on the R1 serial interfaces. D. The Branch1 serial interfaces are placed in a 300-075 dumps shutdown condition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Which component of the Cisco SDN solution serves as the centralized management system? A. Cisco OpenDaylight B. Cisco ACI C. Cisco APIC D. Cisco IWAN Correct Answer: B

QUESTION 13 Which EIGRP for IPv6 command can you enter to view 210-065 dumps the link-local addresses of the neighbors of a device? A. show ipv6 eigrp 20 interfaces B. show ipv6 route eigrp C. show ipv6 eigrp neighbors D. show ip eigrp traffic Correct Answer: C

QUESTION 14 What is a difference between TACACS+ and RADIUS in AAA? A. Only TACACS+ allows for separate authentication. B. Only RADIUS encrypts the entire access-request packet. C. Only RADIUS uses TCP. D. Only TACACS+ couples authentication and authorization. Correct Answer: A

QUESTION 15 Which IEEE standard does PVST+ use to tunnel information? A. 802.1x B. 802 1q C. 802.1w D. 802.1s Correct Answer: B

QUESTION 16 Which type of interface can negotiate an 300-135 dumps IP address for a PPPoE client? A. Ethernet B. dialer C. serial D. Frame Relay Correct Answer: B

QUESTION 17 Which statement about QoS default behavior is true? A. Ports are untrusted by default. B. VoIP traffic is passed without being tagged. C. Video traffic is passed with a well-known DSCP value of 46. D. Packets are classified internally with an environment. E. Packets that arrive with a tag are untagged at the edge of an administrative domain. Correct Answer: E

QUESTION 18 Refer to the exhibit. Why has this switch not been elected the root bridge for VLAN1? A. It has more than one interface that is 400-101 dumps connected to the root network segment. B. It is running RSTP while the elected root bridge is running 802.1d spanning tree. C. It has a higher MAC address than the elected root bridge. D. It has a higher bridge ID than the elected root bridge. Correct Answer: D

QUESTION 19 Refer to the exhibit.At the end of an RSTP election process, which access layer switch port will assume the discarding role? A. Switch3, port fa0/1 B. Switch3, port fa0/12 C. Switch4, port fa0/11 D. Switch4, port fa0/2 E. Switch3, port Gi0/1 F. Switch3, port Gi0/2 Correct Answer: C

QUESTION 20 Refer to the exhibit. A packet with a source IP address of 192.168.2.4 and a destination IP address of 10.1.1.4 arrives at the AcmeB router. What action does the router take?A. forwards the received packet out the Serial0/0 interface B. forwards a packet containing an EIGRP advertisement out the Serial0/1 interface C. forwards a packet containing an ICMP message out the FastEthemet0/0 interface D. forwards a packet containing an ARP request out the FastEthemet0/1 interface Correct Answer: C

QUESTION 21 Which type of EIGRP route entry describes a feasible successor? A. a backup route, stored in the routing table B. a primary route, stored in the routing table C. a backup route, stored in the topology table D. a primary route, stored in the topology table Correct Answer: C

QUESTION 22 What can be done to secure the virtual terminal interfaces on a router? (Choose two.) A. Administratively shut down the interface. B. Physically secure the interface. C. Create an access list and apply it to the virtual terminal interfaces with the access-group command. D. Configure a virtual terminal password and login process. E. Enter an access list and apply it to 200-150 dumps the virtual terminal interfaces using the access-class command. Correct Answer: DE

QUESTION 23 A network administrator is troubleshooting an EIGRP problem on a router and needs to confirm the IP addresses of the devices with which the router has established adjacency. The retransmit interval and the queue counts for the adjacent routers also need to be checked. What command will display the required information? A. Router# show ip eigrp adjacency B. Router# show ip eigrp topology C. Router#show ip eigrp interfaces D. Router#show ip eigrp neighbors Correct Answer: D

QUESTION 24 Refer to the exhibit.Assume that all of the router interfaces are operational and configured correctly. How will router R2 be affected by the configuration of R1 that is shown in the exhibit? A. Router R2 will not form a neighbor relationship with R1. B. Router R2 will obtain a full routing table, 210-255 dumps including a default route, from R1. C. R2 will obtain OSPF updates from R1, but will not obtain a default route from R1. D. R2 will not have a route for the directly connected serial network, but all other directly connected networks will be present, as well as the two Ethernet networks connected to R1. Correct Answer: A

QUESTION 25 Refer to the exhibit. How will the router handle a packet destined for 192.0.2.156?A. The router will drop the packet. B. The router will return the packet to its source. C. The router will forward the packet via Serial2. D. The router will forward the packet via either Serial0 or Serial1. Correct Answer: C

A History of Buy Thesis Paper Refuted

Order a thesis on the website if you would like to receive a paper meeting your requirements. To purchase a thesis usually means that you have to negotiate with the business about the deadlines and any revisions, along with the last price. If you opt to purchase thesis paper from our business, you will get an academic work written based on your specifications.

Applicants that are getting ready for the semester wise examination are expected to download the AKTU Previous Year. All your statements could possibly be true as an issue of law. Writing a fantastic grant proposal.

Thus Big Data is giving a fantastic support to companies and organizations to take much better decisions. Learning law is a difficult work. Most of the time, they fail to come up with an interesting topic as they custom thesis are not able to meet the standards of higher academic studies.

So, you’ve got to prove success with the assistance of strong problem statement and justified arguments in your research undertaking. Essentially, you’re likely to write a single heck of a prolonged essay vividly describing all the elements of a specific topic! Our writers are versed in various subjects.

A problem solving strategy delivers an action or a strategy that further provides the remedy to an issue. There’s also a chance of unauthorized attack. If to your thought it has to be amended or changed you are permitted to make an application for revision.

There are a sizable number of expert thesis writing help services available on the internet and they’ve highly-qualified academic writers and can offer plagiarism free content. You’re able to purchase or request help on the internet to ascertain their requirements. If you need assistance anyway, please speak to us.

There are free academic journals readily available online, making it simple for you to receive your articles published inside them. If you’re feeling perplexed in picking out a title for writing an assignment, you can search it to the net. Furthermore, you must strike your article that has a good citation.

You may also order certain elements of your own writing https://uk.grademiners.com/thesis and can request a double check on your work from a seasoned writer. There are dozens and dozens of professional writers out there which can supply you with a paper entirely written from scratch. 1 way or the other, you will select the writer whom you want to work with.

Let’s look at the most common structure employed in thesis writing today. With our on-line thesis aid, you can put your order for thesis writing from any portion of earth. Therefore, creating a topic can be harder than writing psychology dissertation introduction so that you must find one which can help you produce interesting thesis immediately.

So, it has to be a well organized document. Assignment helpers have several years of knowledge in writing that is the reason why they use new approaches to compose the thesis and to help it become impressive facing the checker.

The issue with an essay paper isn’t just doing, for getting down to compose a 500 word paper is equally as simple as writing a text message. Avoiding tremendous jargons can tough, and if you’re ready to accomplish this, then go ahead. Buy essay online and get a well-structured paper.

Any essay is made in accordance with the ideal school explore, together with all references and citations are from reliable choices. Case summaries are extremely short.

Writing Frankenstein essay becomes a nightmare for those students since they lack the capability to deal with the challenges of essay writing especially the thesis statement. When you get a thesis paper from us, whatever the course or topic you’re undertaking, our essay writers first ensure that all your instructions are penned down. It is crucial to know the appropriate means https://www.stmarys-ca.edu/library/databases of writing a thesis.

The Advantages of Buy Thesis Paper

The data could be structured ore unstructured. Instead, the law is going to be personified in all the many cases that have grown up with time. As soon as your account is funded, you can proceed and make your very first purchase.

Reaching out to them throughout the purchasing cycle can provide help. There are just two standard items that you will need to learn about concept maps as a way to create one. Most devote the the majority of their time packing clothing they won’t wear.

Buy Thesis Paper – the Conspiracy

The issue occurs if the data is quite large. Another aspect of information separation is geolocation. Such a large number of men and women generate flood of data that have come to be quite complex to control.

Here’s What I Know About Buy Thesis Paper

In case you have any questions about whether oral appliance therapy may be a valid alternative for you Dr. Shantzer would be pleased to answer them. To start with, you are not going to have a comprehensive model to work with. There may be occasions when additional parts of information ought to be included in the dashboard.

11/10/2018

Relacionados:

A History of Buy Thesis Paper Refuted

Order a thesis on the website if you would like to receive a paper meeting your requirements. To purchase a thesis usually means that you have to negotiate with the business about the deadlines and any revisions, along with the last price. If you opt to purchase thesis paper from our business, you will get […]

11/10/2018

Segurança da informação, um saber essencial | boardroom

Sempre que falamos por uma companhia, instituição, agência ou entidade entre outras organizações semelhantes, é importante que a informação qual é integrada nelas mesmo que salvaguardada sob boas medidas de segurança. É aí que nasce a segurança da saber para manter seguros todos os dados importantes da empresa, daqueles que pertencem à própria organização, como […]

19/10/2018

The Most Popular Help with Papers

Facts, Fiction and Help with Papers One of the benefits of our on-line service is our cheap offers. You’ll learn, but you may not learn what you need so as to succeed as an entrepreneur. Like every service supplied by way of a provider, it’s a significant notion to trust in but verify. Life After […]

19/10/2018

What You Need to Do About Paper Writnig Service Before You Miss Your Chance

Becoming part of the sector and having to popularize a company involves several different marketing and advertising strategies. Make sure your website and social networking pages make it simple for visitors to understand how to reach you. If you’ve already written paper but you wish to make sure that it’s done to the all standards, […]

19/10/2018